A SZÉKESFEHÉRVÁRI FELSŐVÁROSI SZENT SEBESTYÉN FOGADALMI TEMPLOM ORGONÁJÁÉRT
KÖSZÖNTŐ
2010 januárjában Henry Purcell: Dido és Aenes c. operájából a Spirit szerepével debütált kontratenorként a bécsi  Musikvereinban Nikolaus Harnoncourt vezényletével. 2011-ben jelent meg első szólólemeze Qoud barocum vocatur I.  címmel. Számos koncertet ad itthon és külföldön mint hangszeres szólista, kamarazenész és continuo-játékos. Koncertorgonistaként  meghívást kapott több országba, többek között Ausztriába, Németországba, Lengyelországba és Szlovéniába.  Nemrég (2013 karácsonyán) egy igazi kuriózumnak számító lemeze jelent meg „Királynemből méltóság” címmel, amelyen  Kővári Péter barokk szentélyorgonán és romantikus nagyorgonán, művészpartnere, Cserta Balázs pedig szoprán  szaxofonon, tárogatón és kecskedudán játszik. (2015) 
KŐVÁRI PÉTER orgonaművész
SZENT SEBESTYÉN TEMPLOM - SZÉKESFEHÉRVÁR
Kővári Péter 2001 óta a Bécsi Zeneművészeti Egyetem hallgatója.  2005-től tagja a világhírű, Grammy-díjjal is kitüntetett Arnold  Schoenberg Kórusnak. A kórus tagjaként lehetősége volt olyan  világhírű karmesterekkel együtt dolgozni, mint Nikolaus Harnoncourt,  Claudio Abbado, Pierre Boulez, Fischer Ádám, Jean-Christophe  Spinosi, Berrnard Haitink illetve Erwin Ortner. 
Orgonatörténet Orgonatörténet Koncertek Koncertek Hangfelvételek Hangfelvételek Galéria Galéria Támogatás Támogatás Kapcsolat Kapcsolat
MUSICOLORE énekegyüttes
2008 júniusában master diplomát szerzett egyházzene szakon,  vezénylés és magánének karon, 2010 júniusában pedig  orgonaművész szakon. Tanárai, Prof. Erwin Ortner, Jordi Casals  (vezénylés), Prof. Peter Planyavsky (orgona) és Prof. Margit  Klaushofer (magánének) kiemelkedő tehetségnek tartották. Jelenleg  zenetudományi doktori disszertációján dolgozik. 2009-ben megkapta a  Bécsi Zeneművészeti Egyetem ösztöndíját, 2010-ben pedig a Tokyo  Alapítvány fiatal tehetséges művészeknek szóló ösztöndíjával tüntette  ki. 2011-ben elnyerte a Kodály Zoltán alkotói ösztöndíjat, jelenleg  Fischer Annie ösztöndíjas.
A MusiColore Énekegyüttes 2014 februárjában alakult  Székesfehérváron. Az együttes névválasztásához hűen  igyekszik a kóruszene palettájának sokszínűségét bemutatni  hallgatóinak. E rövid idő alatt, amit maguk mögött tudhatnak,  gazdag repertoárt állítottak össze mind az egyházi, mind a  világi művek köréből.  
Első fellépésük a II. Egyházmegyei Ki Mit Tud-hoz köthető. A több fordulóból álló rendezvényen szép sikerrel vettek részt.  Azóta már számos helyen megfordultak, így részt vettek a nyári Kultúrkorzó programban, egy órás önálló koncertműsorral az  Országalmánál felállított színpadon, a Ciszterci templom javára rendezett jótékonysági hangversenyen, és önálló koncertet  adtak a Katolikus Kulturális Hetek keretén belül. Részt vettek a III. Székesfehérvári Kórustalálkozón. 2014 decemberében Kővári Péter orgonaművésszel közös Karácsonyi  koncertet adtak az Evangélikus templomban. Az adventi időszakban még egy alkalommal, a belvárosban felállított színpadon  varázsoltak ünnepi hangulatot az arra látogatók szívében. 2015 február végén a "Seuso-kincs Székesfehérváron" című  kiállítás záróünnepségén az énekegyüttes minőségi produkciójával színesítette a programot.  Ugyanebben a hónapban nagy sikerű koncerttel ünnepelték fennállásuknak első évét, mégpedig a megszokott egyházzenei  és klasszikus kórusművek helyett könnyűzenei és jazz feldolgozásokkal. A Vörösmarty Színház felkérésére a jelenleg is műsoron lévő Hamlet c. színdarab zenéjét felénekelték, ezzel egy új területen  is kipróbálhatta magát az együttes. Az énekegyüttes valamennyi tagja elkötelezett híve a kóruszenének, többen más kórusnak is oszlopos tagjai. Kiolthatatlan  kíváncsisággal vágnak bele újabb és újabb művek tanulásába, igyekezettel gyarapítják repertoárjukat maguk, és reményeik  szerint közönségük örömére is.                                         A tagok:
Radics Éva – szoprán, az együttes művészeti vezetője  Wágnerné Ughy Tünde – mezzoszoprán  Bódi Réka Ágnes – alt Földesi Zalán – tenor  Mihály György – bariton  Pintér Péter – basszus